Okulumuzun Tarihçesi

05.12.2012 5804

Okulumuz 1950 Yılında Aşağı Sarhan Mahallesinde Bir evde geçici olarak öğrenime açılmış olup, Okul Binası Yukarı Sarhan Mahallesinde 4249 Metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilerek eğitim öğretime devam etmiştir. Yapılan binada çatlaklar oluşması sonucu yıkılarak 1987 yılında şu anda mevcut bulunan iki katlı bina inşa edilmiştir.2007 yılında da ana okulunun üst bölümüne işadamı M. Ali SAÇLI'nın katkılarıyla 3 derslik daha yaptırılmıştır. 2011 yılında da Milli Eğitim Bakanlığı 8 derslikli ek bina yaptırmıştır. 2012 yılından itibaren 12 yıllık zorunlu eğitim sistemiyle birlikte ana binamız Namık Kemal İlkokulu adıyla, ek binamız ise Namık Kemal Ortaokulu adıyla eğitim öğretime devam etmektedirler.Daüha sonra ana binamız yıkılarak yeni binamıza bahçe olarak kullanıma açılmıştır.Okulumuz yeni binada Faaliyetlerine İlkokul olarak devam etmektedir.