LearnEASYfun-JOBS PROJEMİZ ARALIK AYINDA SORUNSUZ DEVAM EDİYOR

29.04.2022 967

LearnEASYfun-JOBS PROJEMİZ ARALIK AYINDA SORUNSUZ DEVAM EDİYOR

Namık Kemal İlkokulu Müdürü Uğur LEMAN yaptığı açıklamada Okulumuz öğretmenlerinden Yaşar GÜLTEN tarafından LearnEASYfun-JOBS Projesi'nin başarıyla yürütüldüğünü ve 2 aylık sürecin geride kaldığını Aralık ayında muhteşem etkinliklerle projenin devam edeceğini ifade etti.

Okul Müdürü Uğur LEMAN yaptığı açıklamada söz konusu Aralık ayı etkinliklerimiz kapsamında Ağaç fidanlarının toprakla buluşacağını, ZOOM toplantılarının yapılacağını, Astronot meslek tanıtım çalışmalarının yapılacağını, Web2 Araçlarının başarıyla uygulanacağını, Ağaç Kelime Bulutu etkinliği yapılacağını ifade etti.

Bu projenin okulumuzda başarıyla yürütülmesinde büyük emeği olan Okulumuz Öğretmeni Sayın Yaşar GÜLTEN okulum adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.