Müzik Odamızla Müzik Dersleri Daha Şenlendi

07.03.2024 63

Okul öğrenci nüfusunun yıllar içinde azalması ile okulun atıl duruma düşen derslikleri okul müdürlüğü tarafından yeni bölümlere dönüştürülmeye devam ediyor. Bir yenilik de okulda müzik odası şeklinde değişiklik yapılarak sağlandı. Öğretmenlerin ve öğrencilerin mutlulukla karşladığı yeni müzik odasında öğrencliler mutlu bir şekilde müzik derslerini yapabiliyorlar. Ayrca müzik etkinliğiyle ilgili diğer çalışmalar da burada rahatça yapılıyor. Okul Müdürü Uğur LEMAN "Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için daha iyi bir eğitim öğretim ortamı hayalimize müzik odasını ekleyerek bir adım daha atmış olduk. Org, bağlama, davul, zil,darbuka, flüt, ksilefon, marakas gibi müzik aletleri ile zenginleştirdiğimiz müzik odasını ileride müzik kurslarımızı verebileceğimiz daha geniş ekipmanlı hale getirmeyi düşünüyoruz. Temennimiz öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin faydalanabileceği bir etkinlik ortamı olmasıdır. Bunun için tüm gayretimizle çalışmaya ve eğitim öğretim ortamımızı sevilebilir aktif bir yuvaya dönüştürmeye devam edeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı. Öğrencilere, öğretmenlere yapılan ve son düzenlemesi gerçekleştirilen müzik odası ve beraberinde diğer etkinlik odaları gezdirilip tanıtıldı.