Dönem Sonu Kermes Etkinliğimiz Yoğun İlgi Gördü

15.01.2024 32

Okulumuz kantin alanında 15.01.2024 tarihinde velilerin ve diğer vatandaşların katılımı ile kermes düzenlendi. Öğretmenler, yardımcı personel ve velilerin aktif katılımı ile kermes verimli şekilde yapıldı. Kermese yoğun ilgi gösterildi.

Okul Müdürü Uğur Leman, kermes etkinliği hakkında yaptığı açıklamada, “Millî eğitim Bakanlığı’nın geçen hafta yayınlamış olduğu yönetmelik gereği son hafta etkinlik haftası olacak bu etkinliklerden biri de okul yararına kermes düzenlemekti. Bu kapsamda okulumuzda kermes etkinliği düzenledik. Bu etkinliğimizde okulumuzun tüm öğretmenleri ve öğrencileri görev aldı. Kermesimiz yoğun ilgi gördü ve çok faydalı oldu. Kermesten elde edilen gelir Okul Aile Birliği hesabına aktarıldı. Kermes etkinliğinde;  velilerin yaptığı  yiyecekler, içecekler satışa sunuldu "dedi.

"Kermesin yoğun katılımlı olarak gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmen, veli ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.