Drama Eğitimlerimiz Tamamlandı

05.04.2024 30

Okulumuzun Drama Liderliği sertifikası bulunan Okul Öncesi Öğretmeni Betül KARADAĞ GÜLTEN tarafından 20 Şubat-28 Mart 2024 tarihleri arasında "Birlikten Kuvvet Doğar" isimli Yaratıcı Drama Çalışmaları kapsamında 4. sınıf öğrencilerine verilen drama kursumuz tamamlandı. "Birlikten Kuvvet Doğar" içeriğiyle hazırlanan drama kursunda öğrencilerle altı hafta boyunca değişik etkinlikler yapıldı. Drama falliyetleri ile öğrencilerimizin sosyal becerilerinin gelişimi hedeflendi. Sosyal grup, kurum ve örgütler hakkında bilgilenen öğrenciler okuldaki sosyal etkinlikler hakkında farkındalık kazandılar. Bunlarla ilgili birlikte neler yapabilecekleri hakkında beyin fırtınaları yaparak örnek çalışmalara katıldılar.