Örnek Öğrencilerimizi Ödüllendirdik

Örnek Öğrencilerimizi Ödüllendirdik

03.04.2024 100

    Okul yönetiminin öğretmenler kurulunda önerisi ile ikinci dönemden itibaren okulun örnek davranış gösteren öğrencilerine her hafta ödül töreni düzenlenme kararı alınarak bu karar doğrultusunda her hafta Cuma günleri hafta boyunca davranışları ve çalışkanlıkları ile örnek olan öğrenciler hediyelerle sevindirildi. Öğretmenlerin her hafta sınıflarından belirlediği haftanın en terbiyeli, en temiz ve en çalışkan olmak üzere üçer öğrencisi okul tören alanında ödüllendirilmektedir. Bu kapsamda bir ayda diğer farklı davranışlarrının da değerlendirildiği 65 ödül hediye olarak verildi. 

     Yapılan ödüllendirme çalışmasının ardından okulda kirletilen alanların az olması, birbirini rahatsız eden öğrencilerin azalması derslerde öğretmenlerin öğrenciler üzerindeki memnuniyetinin artması hem okul yönetimini memnun ettiği gibi öğretmenleri ve velileri de memnun etmektedir. Öğrenciler ise bu ödüllendirme ile kendilerinin olumlu davranışlarla onurlandırılarak ödüllendirilmesinden ayrı mutluluk duymaktadırlar.

      Oluşan bu pozitif ortamdan dolayı her hafta okul yönetiminin imkanlarıyla öğrencilerin okullarına daha bağlı, toplumsal davranışlarında daha bilinçli ve sorumluluklarını bilen çalışkan öğrenciler olmaları için etkinlik yıl sonuna kadar devam ettirilecektir. 

 

03-04-2024   03-04-2024
03-04-2024 03-04-2024 03-04-2024