Erken Çocuklukta Doğa Sevgisi Ve Çevre Bilinci Projesi BAŞARIYLA Tamamlanmıştır

06.05.2022 249

Erken Çocuklukta Doğa Sevgisi Ve Çevre Bilinci Projesi BAŞARIYLA Tamamlanmıştır

Namık Kemal İlkokulu Müdürü Uğur LEMAN yaptığı açıklamada Okulumuz öğretmenlerinden Betül  KARADAĞ GÜLTEN tarafından Erken Çocuklukta Doğa Sevgisi Ve Çevre Bilinci Projesi'nin başarıyla yürütüldüğünü ve 4 aylık sürecin geride kaldığını projenin eksiksiz ve sorunsuz şekilde tamamlandığını ifade etmiştir.

Okul Müdürü Uğur LEMAN yaptığı açıklamada söz konusu 2021 Kasım ayında başlayan 2022 Mart sonu itibariyle tamamlanan projenin tüm ortak ülkeler başta olmak üzere kendi ilimiz olan Adıyaman ile birlikte 10 ayrı okulda sorunsuz uygulandığını, proje kapsamında 19 ayrı etkinlik ile 2 ortak ürün çalışmasının tamamlandığını ifade etmiştir.

Kasım 2021'den itibaren Adıyaman ilimiz Namık Kemal İlkokulu okulumuzun tüm paydaşları başta olmak üzere bilhassa Betül KARADAĞ GÜLTEN'in sınıfında özel gayreti ve desteğiyle uygulanan bu projenin şimdiden Ulusal Etiketinin ve Avrupa Etiketinin hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Okul Müdürü Uğur LEMAN Web2 Araçlarının başarıyla uygulandığını, haber platformları başta olmak üzere projenin yaygınlaştırıldığını, tüm etkinliklerin anket sonuçlarına bakarak da gözlemlediğimiz gibi başarıyla kabul gördüğünü öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından 2022-2023 Eğitim öğretim yılında da yine bir eTwinning Projesine talipli olduklarını görmekte ve bundan ötürü mutluluk duymaktayız dedi.