Erken Çocuklukta Doğa Sevgisi Ve Çevre Bilinci Projesi Dolu Dolu Devam Ediyor.

06.05.2022 370

Erken Çocuklukta Doğa Sevgisi Ve Çevre Bilinci Projesi Dolu Dolu Devam Ediyor

Namık Kemal İlkokulu Müdürü Uğur LEMAN yaptığı açıklamada Okulumuz öğretmenlerinden Betül KARADAĞ GÜLTEN tarafından Erken Çocuklukta Doğa Sevgisi Ve Çevre BilinciProjesi'nin başarıyla yürütüldüğünü ve 4 aylık sürecin geride kaldığını mart ayında yapılacak olan  etkinlikler ile tamamlanacağını bildirmiştir.

Okul Müdürü Uğur LEMAN yaptığı açıklamada söz konusu Mart ayı etkinliklerimizin de dolu dolu ifade etmiştir.

Okul Müdürü Uğur LEMAN Web2 Araçlarının başarıyla uygulanacağını ve destek konusunda tüm velilerimizi de öğrencilerimizden destek bekliyorum ifadelerini kullanmıştır.

Bilindiği gibi yürütülen ve geçen ay başlanan proje ile Adıyaman İlimiz ile birlikte 9 ayrı şehirden ortakla yürütülen proje kapsamında öğrencilerimiz, velilerimiz ile daha yeşil bir Dünya yaratmak için insanların, toplulukların ve diğer örgütlerin iklim hareketinde yer almaya davet edilecektir ifadelerini kullandı. Namık Kemal İlkokulu Müdürü Uğur LEMAN proje kapsamında İklim değişikline dur demek için neler yapılabileceği, kendilerini çevreye karşı duyarlı ve bilinçli hissetme başta olmak üzere Canlıların ve çevreye karşı saygılı ve korumacı bireyler üzerine çalışmalar yapılacağını ifade etti.