etwinning LearnEASYFun-JOBS Projesi Başladı

Okulumuz Öğretmenlerinden Yaşar Gülten'in Kuruculuğunu üstlendiği etwinning LearnEASYFun-JOBS Projesi Başladı

04.11.2021 466

Proje hakkında

"LearnEASYfun-JOBS" Projesinin amacı 4-11 yaşlarında ki çocuklara farklı özellikler gösteren mesleklerin eğlenilerek ve basit şekilde öğretilmesidir. Projemiz eğlenceli ve kolay meslek öğrenmesini hedeflemektedir.

Bundan ötürü 4-11 yaş grubunda ki çocuklarda meslek bilincinin oluşmaya başladığı bu dönemin çok iyi şekilde değerlendirilmesini ve bu aşamada eğlenerek ve kolay şekilde meslekleri tanıtmayı amaçlanmaktadır.

-------
The aim of the project "Learneasyfun-JOBS" is to teach children aged 4-11 different professions with different characteristics in a fun and simple way.

For this reason, we aim to evaluate this period when professional consciousness begins to form in children aged 4-11 in a very good way and to introduce professions in a fun and easy way at this stage.

HEDEFLER

• Hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin 21. yüzyıl öğrenme becerilerini kazanmalarını sağlamak,
• Öğrencilerimizi öğrenme sürecine aktif olarak dâhil etmek,
• Öğrencilerimizin meslekler hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağlamak,
• Öğretmenlerimizin diğer meslektaşlarından bilgi öğrenmelerini sağlamak,
• Yenilikçi uygulamaları müfredat başarılarıyla bütünleştirmek,

---------

• Make both pupils and teachers gain 21th century learning skills,
• İnclude our pupils in the learning process actively,
• Make our pupils gain more information about jobs
• Make our teachers learn from other collegues,
• İntegrate innovative practices with curriculum achievements
• Web 2.0 in educational and training activities. to enable them to use scientific and technological tools, especially tools.

ÇALIŞMA SÜRECI

Projede gerçekleştirilen her faaliyet ve görev ekip ruhu içinde gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda;
• Proje faaliyetlerimiz 2021 Kasım ayında başlayıp 2022 Nisan ayında sona erecektir.
• Her ay bir meslek sunumu yapılacak ve bunlar web 2.0 araçlarıyla sunulacaktır.
• Öğrencilerin mesleklerini drama, şiir, resim, yerinde gözlem yoluyla tanımasına olanak tanınacaktır.
• Her türlü kurumla işbirliği yapılacaktır,

---------
Every activity and task performed in the project will be carried out in the spirit of the team. In this context;
• Our project activities will start in 2021 November and end in 2022 April.
• There will be a presentation of a profession every month and these will be presented with web 2.0 tools.
• Students professions drama, poetry, painting,recognize through on-site observation.
• Cooperation with all kinds of institutions,
• Making collaborative and joint products,

BEKLENEN SONUÇLAR

"Learneasyfun-JOBS" proje sonunda öğrencilerimiz ve proje katılımcılarımız;
Çeşitli meslekleri kolayca ve eğlenerek öğrendiler.
Gelişmiş 21. yüzyıl becerileri edindiler,
Kendilerini geliştirdiler ve işbirliği becerilerini geliştirdiler,
Sürekli öğrenme deneyimleri kazandılar,
kültürlerarası diyalog gelişti,
Müfredat başarıları ile entegre yenilikçi uygulamalar geliştirildi,
Web 2.0 araçlarını anlamlı bir şekilde kullanıldı.

----------------

"LearnEasyFun-JOBS" at the end of the project, our pupils and participants of the project will have;
They learned various professions easily and with fun.
Developed 21st century skills,
Developed themselves and increased collaboration skills,
Gained permanent learning experiences,
İmproved intercultural dialogues,
İntegrated innovative practices with curriculum achievements
Made meaningful use of Web 2.0 tools.