İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ EKSENİNDE DOĞA SEVGİSİ VE İKLİM ELÇİLERİ / LOVE OF NATURE AND CLİMATE AMBASSADORS ON THE AXİS OF CLİMATE CHANGE PROJEMİZ BAŞLADI

20.04.2022 214

Namık Kemal İlkokulu Müdürü Uğur LEMAN yaptığı açıklamada Okulumuz öğretmenlerinden Yaşar GÜLTEN tarafından İklim Değişikliği Ekseninde Doğa Sevgisi Ve İklim Elçileri / Love Of Nature And Climate Ambassadors On The Axis Of Climate Change Projesi'nin yürütüleceğini açıkladı.

Okul Müdürü Uğur LEMAN yaptığı açıklamada söz konusu yürütülecek proje ile 2 ülke ile birlikte ülkemizde ki 8 ortakla yürütülecek olan proje kapsamında öğrencilerimiz, velilerimiz ile daha yeşil bir Dünya yaratmak için insanların, toplulukların ve diğer örgütlerin iklim hareketinde yer almaya davet edilecektir ifadelerini kullandı.

Projemiz kapsamında İklim değişikline dur demek için neler yapılabileceği, kendilerini çevreye karşı duyarlı ve bilinçli hissetme başta olmak üzere Canlıların ve çevreye karşı saygılı ve korumacı bireyler üzerine çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Bu projenin okulumuzda başlatılmasında ve yürütülmesinde büyük emeği olan Okulumuz Öğretmeni Sayın Yaşar GÜLTEN okulum adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.