İklim Değişikliği Ekseninde Doğa Sevgisi Ve İklim Elçileri / Love Of Nature And Climate Ambassadors On The Axis Of Climate Change Projesi BAŞARIYLA Tamamlanmıştır.

20.04.2022 1271

Namık Kemal İlkokulu Müdürü Uğur LEMAN yaptığı açıklamada Okulumuz öğretmenlerinden Yaşar GÜLTEN tarafından İklim Değişikliği Ekseninde Doğa Sevgisi ve İklim Elçileri / Love Of Nature And Climate Ambassadors On The Axis Of Climate Change Projesi'nin başarıyla yürütüldüğünü ve 8 aylık sürecin geride kaldığını projenin eksiksiz ve sorunsuz şekilde tamamlandığını ifade etmiştir.

Okul Müdürü Uğur LEMAN yaptığı açıklamada söz konusu 2021 Eylül ayında başlayan 2022 Nisan sonu itibariyle tamamlanan projenin tüm ortak ülkeler başta olmak üzere kendi ilimiz olan Adıyaman ile birlikte 7 ayrı okulda sorunsuz uygulandığını, proje kapsamında 28 ayrı etkinlik ile 2 ortak ürün çalışmasının tamamlandığını proje kapsamında İklim Değişikliğine Dur Diyorum imza kampanyasının başlatıldığını ve imza kampanyasının konunun her zaman aktif kalması bakımından devam ettirileceğini ifade etmiştir.

Eylül 2021'den itibaren Adıyaman ilimiz Namık Kemal İlkokulu okulumuzun tüm paydaşları başta olmak üzere bilhassa Yaşar GÜLTEN'zin sınıfında özel gayreti ve desteğiyle uygulanan bu projenin şimdiden Ulusal Etiketinin ve Avrupa Etiketinin hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Okul Müdürü Uğur LEMAN Web2 Araçlarının başarıyla uygulandığını, haber platformları başta olmak üzere projenin yaygınlaştırıldığını, tüm etkinliklerin anket sonuçlarına bakarak da gözlemlediğimiz gibi başarıyla kabul gördüğünü öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından 2022-2023 Eğitim öğretim yılında da yine bir eTwinning Projesine talipli olduklarını görmekte ve bundan ötürü mutluluk duymaktayız dedi.

Okul Müdürü Uğur LEMAN hiçbir başarının tesadüf olmadığını geri planında hayal, emek, gayret ve samimiyetin olduğunu ifade ederek bu başarıda emeği geçen başta proje öğretmenimiz Yaşar GÜLTEN, velilerimiz ile öğrencilerimizi tebrik ediyorum dedi.

Bu projenin okulumuzda başarıyla yürütülmesinde büyük emeği olan Okulumuz Öğretmeni Sayın Yaşar GÜLTEN 'e okulum adına teşekkür ediyorum bu proje başta Adıyaman ilimiz olmak üzere Türkiye'nin iklim değişikliğinde önemli rol üstleneceğine inandığını bildirdi.

İklim Değişikliği Ekseninde Doğa Sevgisi Ve İklim Elçileri / Love Of Nature And Climate Ambassadors On The Axis Of Climate Change Projesi Tamamlanmıştır.

Tebrikler Türkiye

Tebrikler Adıyaman

Tebrikler Namık Kemal İlkokulu

Tebrikler Yaşar GÜLTEN diyerek sözlerini tamamladı.