LearnEASYfun-JOBS Projemiz Devam Ediyor

LearnEASYfun-JOBS Projemiz Devam Ediyor

LearnEASYfun-JOBS Projemiz Devam Ediyor

29.04.2022 265

LearnEASYfun-JOBS Projemiz Devam Ediyor

Namık Kemal İlkokulu Müdürü Uğur LEMAN yaptığı açıklamada Okulumuz öğretmenlerinden Yaşar GÜLTEN tarafından LearnEASYfun-JOBS Projesi'nin başarıyla yürütüldüğünü ve 1 aylık sürecin geride kaldığını ifade etti.

Okul Müdürü Uğur LEMAN yaptığı açıklamada söz konusu Kasım ayı etkinliklerimiz kapsamında proje uygulanacak öğrencilerimizden veli izinlerinin alındığını, proje için logo seçim sürecinin başlayacağını ve bu logo yarışmasında dereceye gireceklerini ifade etti.

Namık Kemal İlkokulu Müdürü Uğur LEMAN yaptığı açıklamada kasım ayında poster ve branda için çalışmaların başladığını bu kapsamda okul proje öğretmeni koordinasyonunda tüm velilerimizin ve öğrencilerimizin anketlere katılarak sürecin başarıyla yürütülmesi konusunda herkesin desteğini beklediğini bildirdi.

Bilindiği gibi yürütülen ve geçen ay başlanan proje ile 2 ülke ile birlikte ülkemizde ki 8 ortakla yürütülen proje kapsamında öğrencilerimiz, velilerimiz ile meslekleri tanıtmaya davet edeceğiz dedi.  

Bu projenin okulumuzda başarıyla yürütülmesinde büyük emeği olan Okulumuz Öğretmeni Sayın Yaşar GÜLTEN okulum adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.