Öğrencilerimizi Spor Odasına Kavuşturduk

29.11.2022 50

Okulumuzun gelişimini ve yeterliliğini artırmak için planlanan ve yapılan çalışmalar arasında spor odası kurma programı oluşturuldu. Öğrencilere spor odası oluşturma ve spor malzemelerini zenginleştirme çalışmaları spor odasının boyanması, badana işlemlerinin yapılması ve malzeme temininin sağlanması okul spor odası faaliyete geçirildi.

Öğrencilerin daha iyi ve verimli bir eğitim öğretim ortamında yetişmeleri için okul yönetimi gayretli çalışmalara devam etmektedir. Okul Müdürü Uğur LEMAN bayrak töreninde öğrenci ve öğretmenlere konuşmasında "Spor odamız faaliyete geçmiş olup, ihtiyaç oldukça sporla ilgili malzeme zenginleştirmeler devam edecektir. Tüm öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olsun." diyerek duyuru ve temennilerini belirtti.