Öğrencilerimizle BİLSEM'deydik

19.01.2024 44

Milli Eğitim Bakanlığının karne haftasını genelgeyle etkinlik haftası olarak belirlemesinin ardından okulumuz da planlamalar yaparak 18.01.2024 Perşembe gününü BİLSEM gezisi olarak düzenledi. Yapılan hazırlıklardan sonra Okul Müdürü Uğur LEMAN önderliğinde öğretmenler ve öğrenciler BİLSEM gezisine çıktılar. BİLSEM Okul Müdürü Mehmet SONGURALP'ın bizzat tanıtıımını gerçekleştirdiği okul gezisinde BİLSEM sınavına girecek olan ve ileride girmesi muhtemel öğrencilerimiz gidebilecekleri okulun uygulamalarını, sınıflarını ve etkinlik çalışmalarını yerinde görmüş oldular.

Yapılan geziye okul öğretmenlerinin katılımı öğrencilerine doğru bilgilendirme ve yönlendirme yapabilmesini sağlaması açısından önem arz etmektedir. Öğretmenler ve öğrenciler yapılan gezi sonunda memnuniyetlerini dile getirirken böyle bir eğitim öğretim ortamının Besni'de olmasının büyük bir kazanç olduğunu belirttiler. Yapılan gezi sınava girecek olan öğrencilere sınav motivasyonu sağladı.