Okulumuzda A1 İngilizce Kursu Başladı

Okulumuzda A1 İngilizce Kursu Başladı

Okulumuzda A1 İngilizce Kursu Başladı

15.01.2024 38

           Okulumuz İngilizce Öğretmeni Mehmet BOZKURT tarafından Besni Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde A1 Seviye İngilizce Grubu İngilizce Kursu Namık Kemal İlkokulu'nda açıldı.

          Namık Kemal İlkokulu Müdürü Uğur Leman yaptığı açıklamada; “Okul Müdürlüğümüz tarafından personelin gelişimi göz önünde bulundurularak yapılan okul içi araştırma ve isteklerin değerlendiriilmesi ile Besni Halk Eğitim Müdürlüğü'ne okulumuzda görevli İngilizce Öğretmeni Mehmet BOZKURT tarafından başvuru yapıldı. Yeterli kursiyer sayısı sağlanarak okulumuzda A1 seviye İngilizce kursunu okulumuzun tüm personeline ulaştırmış olduk. Bu kursumuz ile okulumuzda basit düzeyde ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına İngilizcede bilinen günlük ifadeleri dinleme, okuma, yazma, konuşma ve iletişim kurma bilgi ve becerisini kazandırmayı, yine bununla birlikte günlük hayatta iletişim, aile ilişkileri ve çevre, alışkanlıklar ve tercihler, yiyecekler ve içecekler, geleceği planlama, geçmişi anlatma gibi konularda dinleme, okuma, konuşma ve yazma gibi temel becerilerin verilmesi planlanmaktadır” dedi.

          Kurs hafta içi her gün ders bitiminden sonra aktif şekilde devam etmektedir.  120  saatlik kurs Mart 2024 sonuna kadar devam edecektir.