Trafikte Toplum Bilinci Eğitimi Verildi

23.11.2023 31

Namık Kemal İlkokulu Müdürü Uğur Leman yaptığı açıklamada "Okul çağındaki çocuklarda trafik bilincinin ve farkındalığın erken yaşta oluşmasına yönelik, ülke genelinde yürütülen eğitim projesi ile öncelikle çocuklarımızı, çocuklarımız nezdinde de toplumu trafik konusunda daha bilinçli hale getirmek üzere ilimizde de hayata geçirilmiş olup, okullarımızda öğrencilerimize trafik güvenliği eğitimi planlaması yapılmıştır" dedi.

Uğur Leman, konuşmasında Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından verilen eğitimlerde “Trafikte uymaları gereken temel kurallar, okul servislerinde ve ebeveynlerine ait araçlarda nasıl hareket etmeleri slaytlar eşliğinde anlatıldı. Öğrencilerimize; aşırı hız, emniyet kemeri takılmaması ve araç kullanırken cep telefonu kullanılması durumunda araç sürücüsünü uyarmaları istenildi. Verilen eğitim desteğinden dolayı Besni İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.