Yeni ve Kapsamlı MFS Merkezimiz Hizmete Hazır

29.01.2024 49

Okulumuzda kurulmuş ama yıllardır etkin kullanılmayan Fen Laboratuvarı bölümünün aktif ve kullanılır duruma getirilmesi için laboratuvar malzemeleri tekrar elden geçirildi. Fizik, kimya ve biyoloji bölüm malzemeleri temizlik ve bakımı yapılarak bölümler düzenlendi. Malzemeler görünür ve kolay bulunur hale getirildi. Fen Bilgisi levhaları askılarda sergilenerek aktif kullanıma sunuldu. Sınıflarda ve malzeme odalarındaki matematik araçları ve malzemeleri toplanıp düzenlenerek tek merkezde kullanımı sağlandı. Sosyal Bilgiler harita ve levhalarının da yine bu laboratuvar ortamında askılarda bölümlere ayrılarak sergilenmesiyle kullanımı kolaylaştırıldı.

Okul personelinin beraberinde bazı velilerimizin de yardımcı olduğu çalışma sonunda okul müdürlüğü tarafından Matematik-Fen-Sosyal ( MFS) Merkezi adının koyulduğu yeni bir aktif laboratuvar ve uygulama merkezi oluşturuldu.